Thuis genieten

Italianen zijn de fijnproevers van het leven, met familie, met vrienden en iedereen die ons lief is. Elke verjaardag, bruiloft, geboortefeest, housewarming en trouwjubileum wordt aangegrepen om uit te pakken in de keuken. 

Ook van uw samenzijn maken we met elkaar een feest in Italiaanse sferen. Het team van Gusto di Casto helpt u met het samenstellen van het menu op maat. Dit kan variëren van een compleet diner tot een smaakvol buffet. Van voor- tot nagerecht verzorgen wij naar uw wensen. Alles is mogelijk, om bij te dragen aan een onvergetelijk feest. 

Vul het formulier in en wij nemen telefonisch contact met u op. Langskomen kan natuurlijk altijd op afspraak.

Het is goed om alvast te bedenken of het feest overdag of ’s avonds plaatsvindt. Wat is de samenstelling van het gezelschap voor wat betreft leeftijd en grootte? Zijn er speciale (dieet)wensen waar wij rekening mee kunnen houden? 

Om zeker te zijn van de juiste keuze, nodigen we u graag uit om te komen proeven van onze suggesties. Dát is pas ware voorpret!

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. In een kort telefonisch gesprek nemen wij uw wensen door en maken wij voor u passende offerte.