Maatwerk voor bedrijven

Goed zakendoen gaat, net als de liefde, door de maag. Maar ook elke feestelijke gelegenheid, zoals een jubileum of bedrijfsfeest, verzorgen wij op maat met onze cateringservice. 

De Italiaanse keuken is in het bijzonder geschikt voor zakelijke en bedrijfsbijeenkomsten. De klassieke combinaties met verse ingrediënten spreken vrijwel iedereen aan. Gaat u voor een rijke afwisseling aan kleine hapjes bij de borrel? Kiest u voor een buffet met feestelijke schotels? Of liever een compleet verzorgd diner, van antipasti tot digestivo? Het team van Gusto di Casto laat niets aan het toeval over en geeft u letterlijk een voorproefje. 

Neem contact op om uw wensen door te nemen, waarbij we u suggesties kunnen geven. Wij vertalen dit naar een menu, dat past bij de gelegenheid. Om zeker te zijn van de juiste keuze bezorgt onze chauffeur, samen met de offerte, een proefversie op kantoor. Alvast een smaakvolle miniatuurverrassing!

 

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. In een kort telefonisch gesprek nemen wij uw wensen door en maken wij voor u passende offerte.